ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
تشدید نظارت بر توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به شیوع آنفلوآنزای A (خوکی) در کشور، نظارتهای بهداشتی بر مراکز افطاردهی و نذورات تشدید خواهد شد. مهندس سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت و درمان گفته است که نظارتهای وزارت بهداشت بر اماکن شامل مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، شیرینی، آش، حلیم، آب آشامیدنی و رعایت بهداشت فردی هم میشود. وی همچنین تأکید کرده است: مناسبترین ظروف برای توزیع نذورات و مواد غذایی داغ، ظروف یک بار مصرف با پایه گیاهی ذرت، نشاسته و ظروف سلولزی است.
ماسک تأثیری در پیشگیری از آنفلوآنزا ندارد
دکتر امالبنین پاکنژاد، فوق تخصص بیماریهای ریه هم گفته است که شستوشوی مکرر دستها بهترین راه برای پیشگیری از انتقال آنفلوآنزای خوکی است و استفاده از ماسکهای تنفسی، تأثیری در پیشگیری ندارد.