در انتظار یار
در انتظار یار

در انتظار یار

شهدا خانواده شان را دوست داشتند، ولی خدا را بیشتر ...

پرسیدیم مصطفی هست؟ مادر پاسخ داد که به جبهه رفته و نیست. ما پول کادوئی را به مادرش دادیم و برگشتیم و مصطفی هم در همان اعزام شهید شد ...  

 

 

در روایتی از خاتم انبیاء صلی الله علیه و آله گزارش گردیده که درباره دوره آخرالزمان فرمود که روزگاری پیش خواهد آمد که:
بُطوُنُهُم آلِهَتُهُم، وَ نِسائُهُم قِبلَتُهُم، وَ دَنَانِیرُهُم دیِنُهُم؛ (1)شکم هایشان خدایان آن ها و زنانشان قبله آنها، و پولشان دینشان خواهد شد

به هر جهت روشن است که شکم، زن و فرزند و مال و منال همه چیز انسان نیست، و علاقه و محبّت به آن باید سمت و سوئی الهی یابد نه این که بر آن ارزش ذاتی قائل شده و همه هستی و عمر را بر آن ها فدا کنیم.

یکی از دوستان نزدیک ما به نام آقا مصطفی ردّانی‌پور (ره)  که از طلبه‌های فعال قم بود در ایام عروسی‌اش که مقارن با ایام عروسی یکی از دوستانش بود چون دوستش وضع مالی چندان خوبی نداشت، آقا مصطفی گفته بود امشب شب عروسی من است و من کت و شلوارم را می‌پوشم، وقتی که مراسم تمام شد آن را داخل یک پارچه می‌پیچم و برای تو می‌فرستم تا تو هم برای شب عروسی‌ات از این کت و شلوار استفاده کنی. شب عروسی آقا مصطفی گذشت، روز بعد ما به اتفّاق چند نفر از دوستان مقداری پول روی هم گذاشتیم تا به عنوان کادوی عروسی برای آقا مصطفی ببریم، مادر مصطفی در را باز کرد، پرسیدیم مصطفی هست؟ مادر پاسخ داد که به جبهه رفته و نیست. ما پول کادوئی را به مادرش دادیم و برگشتیم و مصطفی هم در همان اعزام شهید شد. 

 

 

 

آری، این وقایع و نظیر اینها که در دوران جنگ تحمیلی خودمان به وفور یافت می‌شوند، مؤید این نکته و محتوای شریف این آیه‌اند که همسر، اولاد، قبیله، اموال و ... گرچه فی نفسه بد نیستند، بلکه مطلوب و خوب هم هستند؛ ولی در مقام تزاحم، تعارض و تضّاد با خدا، رسول و احکام خدا، بار ارزشی منفی پیدا می‌کنند و باید کنار گذاشته شوند.  

 منبع : نوری، مستدرک البحار، ج 11، باب 49: جمله ما ینبغی ترکه، ص 376، ح 13300-17. 1

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد